Om oss

Vi er spesialister på skadebehandling!

Sammen med forsikringsselskapet ditt har vi utviklet et «sirkulært skadeoppgjør». Vi samler inn alle skadde gjenstander fra forsikringssaker for å verifisere skadene og sørge for at produktene kan gjenbrukes, ved hjelp av rekondisjonering, reparasjon og videresalg. Ved hjelp av sirkulære skadeoppgjør kan GIAB effektivisere, forenkle og veilede både forsikringsselskap og forsikringstakere i diverse skadeprosesser, med vekt på bærekraft og miljø.

Tjenestene omfatter konkret bærekraftarbeid for kundene våre, noe som også betyr at de sparer tid og penger. Rådgivning er en viktig del av GIABs tjenester. Vi hjelper organisasjoner med å effektivisere prosesser og innføre sirkulær økonomi.

GIABs forretningsidé går ut på å forvandle det som regnes som avfall, til en økonomisk verdifull ressurs i tråd med prinsippene i det som kalles sirkulær økonomi. Sirkulær økonomi vil si at vi skal bygge produksjonsprosesser som får kretsløp der det ikke finnes avfall, som i naturen. Du kan lese mer om sirkulær økonomi under «Bærekraft».

Tilførselen av produkter kommer hovedsakelig fra forsikringsbransjen, men også fra logistikkbransjen og netthandelen.

GIAB arbeider i nærheten av Lunds universitet i Sverige og deltar i flere forskjellige forskningsprogrammer, blant annet Mistra REES, Re:Source og IVLs program for sirkulære forretningsmodeller for mobiltelefoner.

GIABs hovedkontor ligger i Staffanstorp i Sverige. Staffanstorp er base for bærekraftkonsulentene og ledelsen, salget via butikken Returhuset, teknikere og reparatører på verkstedet så vel som hele kundeavdelingen.

KONTAKT OSS