Mobilsirkelen™

Mobilsirkelen™ for bedrifter tilbyr miljømessig og økonomisk gunstige helhetsløsninger for mobiltelefoni til organisasjoner som ønsker å arbeide klimasmart og ansvarsfullt. I utgangspunktet var Mobilsirkelen™ hovedsakelig rettet mot forsikringsselskap, men i dag tilbyr GIAB tjenesten til organisasjoner og bedrifter i flere forskjellige bransjer.

Ved hjelp av tjenesten kan vi tilby kundene sirkulære mobiltelefoner som inngår i et globalt utskiftingsprogram. Vi har telefoner fra alle de største produsentene, og det er selvsagt inkludert garanti og reklamasjonsrett i tråd med produsentenes vilkår.

Hvis en telefon går i stykker, eller dere vil oppgradere til en nyere modell, bytter dere inn de brukte telefonene og får tilbake sirkulære, gjenproduserte telefoner fra oss. Vi sørger for at de brukte telefonene blir reparert, gjenprodusert eller gjenvunnet, og at alle data på enhetene blir slettet. GIAB reparerer ikke telefoner selv, men jobber i et nettverk med eksterne, globale aktører som driver med både reparasjon og gjenproduksjon. Leverandørene er nøye utvalgt for at vi skal kunne sikre bærekraft, kvalitet og den beste løsningen for kunden til best mulig pris på lang sikt. Alle leverandørene arbeider med originaldeler.

Med denne tjenesten får bedriften kontroll på strømmen av mobiltelefoner og slipper at gamle telefoner blir liggende og slenge i skrivebordsskuffene. Tjenesten inkluderer ikke bare praktiske løsninger for behandling av maskinvaren, dere får også data og statistikk som kan brukes i arbeidet med bærekraft.

Mobilsirkelen™ for bedrifter fås i flere varianter, blant annet som komplett telekomløsning med sirkulære telefoner, utskifting, reparasjoner, operatører, programvare, sentralbordløsninger og support. Vi tilpasser tjenesten til kundens ønsker for den sirkulære behandlingen av maskinvaren.

 

GIAB MENER AT DET IKKE ER NOEN GRUNN TIL Å KASTE MOBILER SOM GÅR I STYKKER

Vi sørger for at kundenes mobiltelefoner får nytt liv i tråd med prinsippene i sirkulærøkonomien.  Dette er topp bærekraftarbeid! Ved å tilby gjenproduserte erstatningsenheter og reparasjoner kan GIAB i fellesskap med kundene bidra til å redusere utslippene av karbondioksid og mengden avfall.

For hver mobiltelefon som blir gjenbrukt, blir karbondioksidutslippene redusert med cirka 52 kilo og avfallsmengden minsket med 86 kilo!